Maria Grapini, o nouă gafă: „Acum câteva ore am dat viață băiatului meu!”

maria grapini fiu gafă 39 de ani
Foto: Pagina de Facebook Maria Grapini

Europarlamentarul ALDE Maria Grapini a scris pe Facebook că ”acum câteva ore” i-a dat viață fiului ei în vârstă de 39 de ani. Gafa a fost făcută într-un mesaj de ”la mulți ani” pe care Grapini l-a postat vineri, 9 noiembrie, pe rețeaua socială, cu ocazia zilei de naștere a băiatului ei, relatează hotnews.ro.

„Azi este cea mai importantă zi din viața mea! Acum câteva ore am dat viață băiatului meu! La mulți ani copilul meu! Dumnezeu ne-a ajutat să crești mare, sănătos și să ai parte de familia ta: Luca, Anna și Anca! Te iubim și pentru noi ești sensul ultimilor 39 de ani! La mulți ani, așa cum îi dorești! Sănătate și fericire!”, a scris Maria Grapini pe Facebook.

maria grapini gafă
Foto: Captură Facebook / hotnews.ro

Maria Grapini, „regina” greșelior de scriere

Maria Grapini este deja celebră pentru gafele și greșelile de scriere făcute de-a lungul timpului.

În decembrie 2017 Maria Grapini a scris pe aceeași rețea de socializare că „Acum brazii se îmbodobesc cu mult înainte de Crăciun. La mine, la țară, bradul se orna în ajunul Crăciunului. Amintirile din copilărie mă face să iubesc și mai mult viața”.

Iar în iunie 2015 ea le-a urat copiilor „La mulți ani” printr-un mesaj plin de greșeli: „Pentru toți copii din lume și pentru toți oamenii care pstrează o parte din sufletul de copil, La muuuuuulți ani! Sănătate și înțelepciunea pentru a ne bucura de fiecare clipă!”.

Criticată aspru pentru lipsa cunoștințelor elementare de limba română, Maria Grapini s-a apărat spunând că de multe ori este obosită atunci când scrie pe Facebook.

De asemenea, ea s-a lăudat că a fost olimpică la limba română.

În plus, Maria Grapini consideră și că are talent literar, ea fiind autoarea mai multor cărți. Însă jurnaliștii de la Recorder au descoperit romanul de dragoste ”Viața între scrieri și trans-scrieri”, publicat de Grapini în 2012, avea multe pasaje copiate de pe Wikipedia, de pe forumul Sfatul Bătrânilor și chiar și de pe site-ul Info Travel Grecia.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.