Marcel Ciolacu: ”Pe Ceaușescu l-am împușcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat țara acum?”

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, partid care a fost la putere în mare parte din cei 30 de ani scurși de la Revoluție, spune că guvernarea liberală a provocat o îndatorare excesivă a țării.

”Noi vrem un singur lucru de la domnul Cîţu şi de la domnul Orban: să vină cu proiectul de buget în transparenţă, nu le cere nimeni să vină acuma să îl voteze în Parlament să spună că le stricăm noi bugetul. Vino în transparenţă, spune-le românilor exact cum va arăta România anului 2021, ce faci cu pensiile cu alocaţiile, cu taxele şi impozitele!”, a declarat Marcel Ciolacu la TVR.

Șeful PSD le cere liberalilor explicații față de împrumuturile uriașe luate în ultima perioadă, cu cea mai mare dobândă pe care o plătește un stat din Uniunea Europeană.

Florin Câțu, ministrul Finanțelor, a fost principala țintă a lui Ciolacu:

”Omul nu ştiu ce ceaiuri ia el dimineaţa, seara. Acest om este un mitoman, omul minte cum respiră. Uitaţi-vă la el, a găsit el într-un calculator că impozitează PSD-ul bisericile”.

”Să ştiţi că pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum, când n-a îndatorat-o nimeni, niciodată? Eu nu vorbesc de împuşcat, nu, Doamne fereşte!”, a mai spus preşedintele PSD.