Marcel Ciolacu, huiduit de profesori. Șeful PSD, supărat că a fost fluierat în „sfânta zi de Înălțare”

marcel ciolacu
Sursa: PSD (Facebook)

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a fost huiduit astăzi de profesori în timp ce încerca să țină un discurs la Buzău, cu ocazia Zilei Eroilor.

În momentul în care Ciolacu tocmai își începea discursul de la Cimitirul Eroilor din Buzău, el a început să fie huiduit și fluierat de un grup de profesori aflați în grevă. Ei i-au cerut demisia liderului PSD, care este și șeful Camerei Deputaților.

Marcel Ciolacu s-a arătat deranjat de huiduielile profesorilor, mai ales într-o zi de sărbătoare, astăzi (joi, 25 mai) fiind Înălțarea Domnului.

„Aș fi vrut în mod deosebit să vă adresez doamnelor și domnilor, profesori, dar încă de la început aș dori să vă mulțumesc pentru respectul pe care ni l-am arătat astăzi unii altora, și sunt ferm convins că după această manifestare în această zi sfântă de Înălțare o să ne strângem cu toții la Prefectură și vom continua discuțiile”, a comentat ironic Ciolacu, după care și-a continuat discursul.

Huiduielile au fost surprinse de o înregistrare publicată chiar pe pagina de Facebook a PSD:

Alocuțiunea fost susținută în cadrul ceremoniei militare și religioase cu depuneri de coroane și jerbe de flori organizate cu prilejul Zilei Eroilor, la Domul Central din Cimitirul Eroilor, municipiul Buzău.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.