Marcel Ciolacu, după audierea lui Florian Coldea la DNA: „Îmi doresc să nu mai trăim ce am trăit”

Marcel Ciolacu
Foto: Marcel Ciolacu (Facebook)

Fostul director adjunct al SRI Florian Coldea şi fostul şef al Direcţiei juridice a SRI, generalul Dumitru Dumbravă, au fost audiaţi joi de mai multe ore, la DNA.

Marcel Ciolacu, prima reacţie despre audierea lui Florian Coldea la DNA. Premierul României crede că lucrurile au intrat într-o normalitate şi că oamenii nu trebuie judecaţi la televizor.

„Observ o activitate la DNA. Văd că și la oamenii politici nu s-a ținut de vreo culoare politică. (…) Lucrurile sunt într-o normalitate. Nu-l cunosc pe dl general Coldea. Ne-am văzut întâmplător de vreo două ori în viață. Nu am avut prilejul. A fost șef la SRI pe timpul domnului Băsescu.

Deci nu aveam o funcție (…) Ce îmi doresc, fără să comentez vreo decizie, îmi doresc să nu mai trăim ce am trăit. Trebuie să existe un echilibru. Anumite instituții ale statului au fost folosite într-o perioadă cumva să pară și să arate alte lucruri decât prioritățile”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.

Florian Coldea, fostul şef al SRI, și generalul Dumitru Dumbravă sunt audiați la sediul Direcției Naționale Anticorupție din București.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.