Marcel Ciolacu amenință cu moțiunea de cenzură: ”100% va trece!”

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că va depune o moțiune de cenzură care ”100% va trece” de votul Parlamentului.

„Vom depune o moţiune de cenzură şi această moţiune de cenzură va trece”, a declarat Ciolacu la Antena 3. Ciolacu a fost instalat la conducerea PSD după o altă moțiune de cenzură, cea care a desființat guvernul condus de Viorica Dăncilă.

„Vom avea voturile suficiente să treacă această moţiune. Marea majoritate a liderilor grupurilor politice doresc să treacă această moțiune”, a afirmat preşedintele interimar al PSD, care a spus că documentul va fi depus la Parlament după încheierea stării de alertă.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, moțiunea – redactată de Șerban Nicolae – a adunat deja 204 de semnături de susținere, însă liderul PSD e încrezător că guvernul liberal, condus de Ludovic Orban, va fi dat jos prin votul parlamentarilor.

”Orban nu mai are niciun fel de credibilitate. Preşedintele României trebuie să recunoască acest eşec politic numit Orban şi să îi ceară demisia. Liberalii au făcut din această pandemie un joc politic şi acum acest joc politic li se întoarce în cap”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Mai mult, Ciolacu și-a făcut deja planuri de preluare a puterii executive, după ce guvernul condus de Ludovic Orban va fi dat jos. Șeful PSD a spus că va merge la consultările de la Palatul Cotroceni, pentru desemnarea unui nou premier, cu un ”specialist în economie”.