Manelistul Dani Mocanu și fratele său au fost reținuți. Sunt acuzați de tentativă de omor

Manelistul Dani Mocanu și fratele său au fost reținuți pe Aeroportul Otopeni, miercuri dimineață, la întoarcerea din Italia. Cei doi sunt acuzați că au participat la o încăierare care a avut loc într-o benzinărie din județul Argeș, în urma căreia un bărbat a fost grav rănit. Mai mulți bărbați, printre care se aflau și Dani Mocanu l-au atacat pe acesta.

„S-a dispus de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș reținerea a două persoane acuzate, în calitate de inculpați, de săvârșirea infracțiunilor de omor în formă tentată, faptă prevăzută de art. 32 alin.1 din Cod Penal și tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută de art. 371 din Cod Penal, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 24.08.2022, urmează ca inculpații să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș cu propunere de luare față de aceștia a unor măsuri preventive”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.