Mai multe mall-uri și centre comerciale își reduc programul. Când vor fi deschise

afi cotroceni
Foto: afi-europe.eu

Mai multe mall-uri și centre comerciale din România își reduc programul din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, începând de luni, 16 martie 2020, centrele comerciale din București deținute de NEPI Rockastle – Promenada Mall, Mega Mall Bucuresti, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, alături de restul centrelor din grup, își vor ajusta programul de funcționare.

Acestea vor fi deschise în intervalul 12:00-20:00.

Totuși, hipermarketurile și farmaciile vor funcționa după programul normal.

Au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite de aceste centre comerciale în următoarea perioadă.

Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-urilor.

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrele comerciale sunt aerisite în mod natural periodic.

Și AFI Europe, care deține AFI Cotroceni din București și AFI Ploiești, a anunțat că mall-urile respective vor fi deschise doar în intervalul orar 12.00 – 20.00.

Hipermarketurile și farmaciile din cadrul celor două mall-uri vor avea program normal.

De asemenea, Ceetrus România a decis să reducă programul de funcționare a celor 23 de centre comerciale din țară.

Astfel, magazinele din Centrele Comerciale Auchan, Aushopping, Drumul Taberelor și Coresi Shopping Resort, vor fi deschise în intervalul 12.00 – 20.00, începând de luni, 16 martie.

Programul hipermarketurilor Auchan din aceste locații rămâne neschimbat și poate fi consultat pe www.romania.auchan.ro.

Excepții vor face anumiți comercianți care oferă servicii de tip farmacie, drogherie, plafar și utilități, iar aceste situații particulare vor fi comunicate online.