Ludovic Orban l-a făcut „nesimțit” pe Florin Cîțu

cîțu orban
Foto: gov.ro

Fostul liberal Ludovic Orban, care a părăsit PNL după ce a pierdut alegerile pentru șefia partidului în fața lui Florin Cîțu, l-a făcut nesimțit pe acesta, acuzându-l că în mod intenționat nu i-a dat cuvântul în plen, relatează postul de televiziune Digi 24.

Florin Cîțu este în prezent președintele Senatului, iar ieri, 2 februarie, în Parlament s-a organizat o ședință solemnă pentru marcarea a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

„L-am apelat cu un apelativ care nu a fost o jignire. I-am spus că a fost nesimțit. În stilul lui caracteristic a spus că nu a văzut că am cerut cuvântul. Asta este o minciună”, a declarat Ludovic Orban pentru Digi 24.

În schimb, Florin Cîțu i-a dat cuvântul senatoarei Diana Șoșoacă (atât Orban, cât și Șoșoacă, sunt acum senatori neafiliați, iar timpul repartizat acestora era limitat).

Florin Cîțu a spus că nu știe ce s-a întâmplat în acel moment, mai notează sursa citată.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.