Val uriaș de angajări la RCS & RDS, în peste 20 de orașe. Ce salarii se oferă

joburi la rcs rds angajări la rds rcs locuri de muncă la rcs rds locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds angajări rcs rds locuri de muncă rcs&rds rcs rds joburi rcs rds
Foto: adevarul.ro

La început de an, compania RCS & RDS face angajări în numeroase orașe din țară, pe posturi diverse.

RCS & RDS angajează pe următoarele posturi:

– responsabil avize și autorizații
– manipulant echipamente
– gestionar
– suport tehnic telecomunicații
– inginer
– dezvoltator aplicații mobile Android
– dezvoltator PHP

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Locurile de muncă sunt disponibile în orașele:

Arad
Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București
Cluj-Napoca, Constanța, Craiova
Deva, Drobeta Turnu Severin
Galați, Hunedoara
Miercurea Ciuc
Oradea
Piatra Neamț, Pitești
Satu Mare, Sibiu
Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un agent de vânzări directe angajat full time în Oradea, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în decembrie 2017 un salariu lunar net de 1.850 de lei pe lună.

Un inginer de rețea angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 13 ani, câștiga în decembrie 2017 un salariu lunar net de 4.300 de lei pe lună.

Un operator de introducere și validare date angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în 2015 un salariu lunar net de 2.400 de lei.

Un operator de introducere și validare date angajat full time în Arad, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în noiembrie 2017 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Un tehnician de telecomunicații angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în 2016 un salariu lunar net de 1.900 de lei.

Un inginer de rețea angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 3.200 de lei.

Un operator call center angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un agent de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă din România, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.