Locuri de muncă la Lidl în 20 de orașe. Angajații care iau peste 3.000 de lei net

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Românii care își caută un job în această perioadă pot găsi foarte multe locuri de muncă la Lidl. Lanțul de hipermarketuri face angajări în 20 de orașe din țară.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și de actuali angajați de la Lidl, managerii de magazin ajung să câștige peste 4.000 de lei net, iar adjuncții și asistenții managerilor câștigă peste 3.000 de lei net. În unele cazuri, și vânzătorii ajung să câștige 3.000 de lei.

Locuri de muncă la Lidl – Posturile disponibile:

– vânzător
– adjunct de manager de magazin
– asistent de manager de magazin
– manager proiect de construcții

Locuri de muncă la Lidl în orașele:

– Alba Iulia
– Arad
– Craiova
– Cugir
– Drobeta Turnu Severin
– Ghiroda
– Giroc
– Hațeg
– Hunedoara
– Jimbolia
– Lugoj
– Motru
– Oradea
– Oravița
– Oțelu Roșu
– Reșița
– Salonta
– Sebeș
– Târgu Jiu
– Timișoara

Joburile sunt atât full time, cât și part time. Mai multe informații despre aceste locuri de muncă la Lidl găsiți aici.

Ce salarii sunt la Lidl

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un responsabil de case de marcat angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un asistent de șef de magazin angajat full time în Sfântu Gheorghe, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.500 de lei, un bonus de 1.000 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un vânzător angajat full time în Drobeta Turnu Severin, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei, plus tichete de masă de 315 lei lunar.

Un asistent de manager angajat full time în Roman, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei, plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Locuri de muncă la Lidl București

Adjunctul unui manager angajat full time în Slobozia, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Un manager de magazin angajat full time în Onești, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 4.200 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 700 de lei pe lună.

Un casier și lucrător comercial angajat part time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în 2019 un salariu lunar net de 1.000 de lei, plus bonusuri de masă de 15 lei tichetul pe zi.

Un casier gestionar angajat part time în București, cu o experiență de mai puțin de un an, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 1.000 de lei.

Listă cu salariile de la Lidl

Un lucrător comercial / vânzător angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 2.190 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 600 de lei pe an.

Un lucrător comercial angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 1.800 de lei, un bonus de 150 de lei pe lună și tichete de masă de 320 de lei lunar.

Un vânzător angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 2.000 de lei, plus tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un casier angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 2.000 de lei, plus tichete de masă de 15 lei pe lună.

Un reprezentant de vânzări angajat full time în Craiova, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 1.800 de lei, plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un manipulant de marfă angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Locuri de muncă Kaufland în 19 orașe. Angajații care iau peste 4.000 de lei net / lună

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.