Val uriaș de angajări la Kaufland, în peste 40 de orașe. Ce salarii oferă germanii

kaufland angajări la kaufland joburi la kaufland locuri de muncă kaufland ce salarii sunt la kaufland angajări kaufland angajări kaufland locuri de muncă
Foto: retailers.ro

Lanțul de supemarketuri Kaufland angajează în această perioadă în peste 40 de orașe din țară.

Sunt libere următoarele posturi: asistent departament mentenanță, controller, șef schimb produse proaspete, coordonator distribuție ziare, șef departament IT, cadru tehnic PSI, analist vamal, inspector exploatare poștală, controlor financiar, lucrător comercial, funcționar SAP, manager logistică, șef departament operativ, trainee logistică, manipulant marfă, asistent manager aprovizionare, funcționar achiziții, manipulant marfă.

Locurile de muncă sunt disponibile în orașele Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Botoșani, Brașov, București, Buzău, Câmpina, Caransebeș, Carei, Cluj-Napoca, Codlea, Comănești, Constanța, Craiova, Făgăraș, Focșani, Gherla, Giurgiu, Lugoj, Mediaș, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Pașcani, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Reșița, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Sighișoara, Slatina, Suceava, Târgoviște, Târgu Secuiesc, Timișoara, Târgu Mureș, Turda, Vatra Dornei, Zalău.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Joburile sunt atât full time, cât și part time.

Kaufland – Ce se oferă:

• Pachet salarial atractiv
• 22 de zile de concediu care cresc în funcție de vechimea în companie
• Tichete de masă începând cu prima zi în echipă
• Asigurare voluntară de sănătate cu servicii medicale de înaltă calitate
• Măsuri eficiente de dezvoltare în carieră și posibilitatea promovării interne

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Kaufland – lista salariilor

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați, un șef de tură angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2017 un salariu lunar net de 2.400 de lei.

În august 2017, un lucrător comercial angajat full time în Gherla, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 3.700 de lei.

Un lucrător comecial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un șef de tură angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2017 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iulie 2016 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.