Locuri de muncă în cea mai fericită țară din lume. Salariul ajunge la 6.000 € / lună

familie fericită
Foto: Kenny / pixabay.com

Potrivit celui mai recent Raport al Fericirii în Lume (World Happiness Report), publicat în martie 2018, Finlanda este cea mai fericită țară din lume, urmată la mică distanță de Norvegia, Danemarca, Islanda și Elveția.

Pentru realizarea clasamentului, raportul a luat în calcul mai multe criterii: venitul pe cap de locuitor, speranța de viață sănătoasă, asistența socială (ajutorul primit din partea altora la nevoie), libertatea socială (libertatea de a lua decizii), generozitatea și absența corupției. Criteriul generozității ia în calcul cât de mult donează oamenii dintr-o anumită țară.

În această perioadă, există mai multe locuri de muncă disponibile în Finlanda. Așadar, dacă vă doriți să trăiți în cea mai fericită țară din lume puteți aplica la unul dintre aceste joburi:

1. O companie caută lucrători pentru tencuieli de fațadă care să muncească în Finlanda. Salariul ajunge până la 6.000 de euro.

Sunt necesare competențe de limba engleză / rusă.
Permisul de conducere constituie un avantaj.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă, inclusiv numărul de telefon de contact, și puteți aplica.

2. O companie caută șoferi care să conducă vehicule de 40 de tone pe rute din Scandinavia (Suedia – Norvegia – Finlanda).

Se caută șoferi serioși pentru camioane de 40 de tone. Este nevoie de cunoașterea limbii engleze sau germane la nivel minim.

Ce cere:
-TACHO card
-Atestat profesional CPI sau CPC
-Conturi Raiffaisen

Descrierea jobului:
– cursă în Danemarca – Suedia – Norvegia – Finlanda
– remorcă prelată sau frigorifică
– camion – euro 6 – cabină mare – dotat (vechime în jur de 1 an)
– titular pe camion; se lucrează singur sau în echipaj
– contract pe perioadă nedeterminată pe Romania – cu toate taxele plătite la zi
– perioadă de lucru 3 luni cu 1 lună
– se oferă echipament complet de lucru
– dispecerat în română și în engleză.
– nu se conduce peste program

Salariul este între 2.000 și 2.700 de euro în funcție de abilitățile de comunicare în engleză sau germană și de experiență.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

3. O companie caută 10 muncitori care să lucreze la bandă.

Candidatul ideal:

– Cunoștintele de lucru în producție și experiența internațională constituie un avantaj. Cunoașterea aparatelor automate din fabrică și manevrarea lor constituie avantaj. Cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional constituie unul dintre criteriile de selecție.
– Experiență în domeniu (minimum 6 luni).
– Disponibilitatea imediată a candidatului constituie un avantaj.

Descrierea jobului:

– Se recrutează personal pentru postul de lucrător la banda în fabrica de semipreparate și linie îmbuteliere apă.
– Condiții de lucru moderne, adaptate standardelor europene.
– Durata contractului de muncă este de minimum 6 luni.
– Beneficii: asigurare de sănătate, concediu, condiții avantajoase de cazare.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.