Liviu Dragnea a rămas fără cursurile de contabilitate făcute la Alexandria

Liviu Dragnea FOTO: cdep.ro
Liviu Dragnea FOTO: cdep.ro

Judecătoria Sectorului 4 a desființat foaia matricolă a lui Liviu Dragnea, liderul PSD, care atesta că președintele Camerei Deputaților a promovat cursurile Facultății de Contabilitate a Universității Alexandru Ghica din Alexandria.

Liderul PSD poate să conteste decizia. Liviu Dragnea nu este singurul fost cursant al Universității Alexandru Ghica din Alexandria care a rămas fără atestat.

Judecătoria Sectorului 4 a anulat zeci de adeverințe, atestate și diplome emise de instituția de învățământ din municipiul teleormănean. Foaia matricolă a lui Liviu Dragnea a fost găsită, scrie ziare.com, într-un dosar privind o facultate ”fantomă” care emitea diplome universitare.

Dragnea a vorbit, în timpul unor audieri la DNA, despre cei doi ani (2003 și 2004) în care a urmat cursurile la facultatea de contabili. Liderul PSD nu a obținut licența la facultatea din Alexandria.

„După încheierea ultimului an de studii, nu am susținut examenul de licență, deoarece scopul meu fusese atins, respectiv acumularea de cunoștințe, și personal nu aveam nevoie de nicio diploma în domeniul de specializare”, spunea Dragnea.