Lidl angajează în 39 de orașe. Vânzătorii care iau peste 3.000 de lei net / lună

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Lanțul de hipermarketuri Lidl face angajări în această perioadă în foarte multe orașe din țară, pe poziții diverse, de la vânzători la manageri.

Sunt libere următoarele posturi:

– vânzător
– lucrător în depozit
– tehnician în depozit
– manager de magazin
– adjunct manager de magazin
– asistent manager de magazin
– responsabil de promoții
– responsabil de gestionare de stocuri
– responsabil de expansiune
– analist de achiziții
– manager de grupă depozit
– responsabil de planograme în magazin
– specialist în resurse umane
– manager departamentul tehnic
– economist
– economist senior
– asistent resurse umane
– internship departamentul de logistică (mediu și reciclare)

Locurile de muncă sunt în localitățile:

– Arad
– Baia Mare
– Baia Sprie, județul Maramureș
– Bistrița
– Bolintin-Deal, județul Giurgiu
– Borșa
– București
– Caransebeș
– Câmpia Turzii, județul Cluj
– Chișineu Criș, județul Arad
– Constanța
– Drobeta-Turnu-Severin
– Cluj-Napoca
– Ghiroda, județul Timiș
– Hațeg
– Iernut, județul Mureș
– Jimbolia, județul Timiș
– Luduș, județul Mureș
– Lugoj, județul Timiș
– Mizil, județul Prahova
– Moreni, județul Dâmbovița
– Moșnița Nouă, județul Timiș
– Năvodari
– Nedelea, județul Prahova
– Oradea
– Orșova
– Pitești
– Reșița
– Roman
– Roșiorii de Vede
– Satu Mare
– Slatina
– Snagov
– Târgu Lăpuș
– Timișoara
– Tulcea
– Turda
– Voluntari
– Zalău

Aici găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce salarii sunt la Lidl

Potrivit site-ului undelucram.ro, unii vânzători, în special cei cu experiență, ajung să câștige salarii foarte bune, de peste 3.000 de lei.

De pildă, un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în februarie 2021 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un vânzător angajat în Drobeta-Turnu-Severin, cu o experiență de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei și tichete de masă de 315 lei lunar.

Un vânzător angajat full time în Pașcani, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 3.150 de lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un vânzător comercial angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în decembrie 2020 un salariu lunar net de 2.700 de lei și un bonus de 1.200 de lei pe an.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 2.655 de lei, un bonus de 1.200 de lei pe an, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.000 de lei pe an.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2021 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Baia Mare, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un stivuitorist angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 11 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Un asistent al unui manager de proiect angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga, în februarie 2021, un salariu lunar net de 3.000 de lei, un bonus de 3.000 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un asistent de manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 3.600 de lei.

Un asistent de achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Ce salarii au managerii

Un manager de magazin angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2021 un salariu lunar net de 5.300 de lei.

Un manager angajat full time la Cernica, având o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 4.000 de lei și un bonus de 4.000 de lei pe an.

Un manager de achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 16.000 de lei.

Un consultant junior angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2021 un salariu lunar net de 5.500 de lei, tichete de masă de 200 de lei pe lună și alte bonusuri de 600 de lei pe an.

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.