Lidl angajează în 16 orașe. Vânzătorii care câștigă peste 3.000 de lei net / lună

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Lanțul de hipermarketuri Lidl face angajări în această perioadă în mai multe orașe din România, pe poziții foarte diverse, de la vânzători la manageri.

Sunt libere următoarele posturi:

– vânzător
– lucrător în depozit
– referent management expansiune
– manager proiect construcții expansiune

Joburile sunt în orașele:

– Avrig, județul Sibiu
– Baia Mare
– Cluj-Napoca
– Cristuru Secuiesc
– Cugir
– Iernut, județul Mureș
– Luduș
– Negrești-Oaș, județul Satu Mare
– Satu Mare
– Sebeș
– Sfântu Gheorghe
– Sighetu-Marmației
– Sighișoara
– Târgu-Mureș
– Toplița, județul Harghita
– Zalău

Ce se oferă:

– majorări salariale garantate anual
– tichete de masă în valoare de 15 lei
– sporuri salariale
– bonusuri și prime ocazionale
– tichete cadou oferite cu diferite ocazii
– asigurare medicală privată
– pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei
– asigurare de accidente
– zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi aici.

Ce salarii sunt la Lidl

Potrivit site-ului undelucram.ro, unii vânzători, în special cei cu experiență, ajung să câștige salarii foarte bune.

Un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un vânzător angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2020 venituri nete de 4.016 lei.

Un vânzător angajat în Drobeta-Turnu-Severin, cu o experiență de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei și tichete de masă de 315 lei lunar.

Un vânzător angajat full time în Pașcani, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 3.150 de lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 2.655 de lei, un bonus de 1.200 de lei pe an, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.000 de lei pe an.

Un stivuitorist angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 11 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Un responsabil de gestiune de stocuri angajat full time în Roman, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 4.050 de lei, un bonus de 2.000 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un asistent de achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 3.600 de lei.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.050 de lei.

Un manager de achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 16.000 de lei.

Un șef adjunct de magazin angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 4.000 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.