Lidl angajări. Campanie uriașă: se recrutează în 59 de localități

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Lidl angajări. Lanțul de magazine Lidl recrutează în această perioadă în 59 de orașe și comune din România, pe poziții extrem de diverse.

Lidl angajări – Se caută:

– vânzător
– lucrător pregătire marfă
– manager de magazin
– agent call center
– operator date pregătire marfă
– specialist contabilitate
– manager proiect expansiune
– asistent manager departament vânzări
– asistent manager magazin
– adjunct manager magazin
– manager pentru o echipă de logistică
– manager departament logistică – expediție marfă
– junior brand & packaging specialist
– responsabil expansiune
– asistent achiziții administrare contracte
– office assistant
– consultant regional learning & development

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Lidl angajări – Locurile de muncă sunt disponibile în:

– Adjud, Arad, Avrig
– Bacău, Baia Mare, Bârlad, Brașov, Brăila, București, Buhuși, Bușteni
– Caransebeș, Câmpulung Moldovenesc, Câmpulung Muscel, Chiajna, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Cugir, Curtea de Argeș
– Deva, Drobeta Turnu Severin, Dumbrăvița
– Eforie Nord, Focșani, Hațeg, Huși, Iași, Lugoj
– Mangalia, Moreni, Năvodari
– Oradea, Onești, Oravița, Otopeni, Oțelu Roșu
– Pantelimon, Râmnicu Vâlcea, Reșița, Roman
– Salonta, Satu Mare, Sebeș, Sibiu, Șelimbăr, Sfântu Gheorghe
– Tășnad, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Târgu Neamț, Târgu Secuiesc, Timișoara, Tunari, Tuzla
– Urziceni, Vaslui, Voluntari, Zalău

Locurile de muncă sunt atât part time, cât și full time.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Lidl angajări – ce salarii se câștigă

Potrivit siteului undelucram.ro, un lucrător comercial / casier trezor angajat full time în Craiova în anul 2018, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga un salariu de 1.650 de lei net.

Un adjunct manager angajat full time în Mizil, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Un vânzător angajat full time în Baia Mare, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în 2016 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Un vânzător casier angajat în Suceava, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 2.100 de lei.

Un vânzător angajat în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei, plus tichete de masă de 300 de lei.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Un casier și lucrător comercial angajat în Sebeș în anul 2016, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un vânzător angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în 2018 un salariu lunar net de 1.600 de lei.

Un casier angajat în Ploiești în anul 2016, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga un salariu de 1.650 de lei net.

Lidl angajări – Lista salariilor

Un casier și lucrător comercial angajat full time în Voluntari, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în aprilie 2018 un salariu lunar net de 1.980 de lei.

Un vânzător casier angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 13 ani, câștiga în aprilie 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei plus bonuri de masă de 15 lei.

Un vânzător casier angajat în Bacău, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un casier angajat în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei. La acesta se adăugat tichete de masă, prime de Paști și de Crăciun.

Lidl angajări – Ce salarii sunt, de la vânzător la șef de magazin

Un vânzător casier angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un asistent manager angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un șef de magazin angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în anul 2018 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Angajări Fan Courier în 12 orașe. Ce salarii se câștigă

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.