Liberalii acuză atacuri cibernetice. Alina Gorghiu: ”Mi-au furat pagina de Facebook”

alina gorghiu
Alina Gorghiu . Foto: cdep.ro

Senatoarea PNL Alina Gorghiu s-a plâns pe Instagram că persoane neidentificate i-au deturnat contul de Facebook.

”Asta este adevărul. Mi-au furat pagina de facebook. Sâmbătă dimineață am constatat că cineva rulează un live pe Facebook-ul meu care nu are nicio legătură cu mine, după care nu am mai avut acces la pagină. Acum, echipa de online este în proceduri cu Facebook pentru a recupera pagina”, a scris Gorghiu pe Instagram.

Senatoarea PNL, în vârstă de 42 de ani, a continuat pe un ton alarmat: ”Nu mi se pare întâmplător ca pagina mea de Facebook să fie hacked cu două săptămâni înainte de finalul campaniei, în condițiile în care este o campanie atipică, iar toată comunicarea se face pe Facebook”.

Și deputatul PNL Ben-Oni Ardelean acuză jocuri murdare pe Facebook.

”Paginile de Facebook PNL Timiș, PNL Timișoara, precum și pagina colegei mele, Alina Gorghiu, au fost atacate sâmbătă, iar de atunci s-a pierdut orice fel de acces la acestea. Vi se pare o coincidență că s-a întâmplat fix cu două săptămâni înainte de alegeri?”, a întrebat politicianul, pe rețeaua de socializare.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.