Lecție din Republica Moldova despre cum se face o campanie de promovare pentru vaccinare: „Nu trebuie să ne pese, nu e treaba noastră”

Ministerul Sănătății al Republicii Moldova a postat un clip de promovare pentru campanie de vaccinare. „Pandemia nu s-a terminat! Depinde de fiecare dintre noi când și mai ales cum vom ieși din ea. Vaccinează-te și rămâi în viață”, este mesajul care însoțește clipul de promovare.

În clip un medic anunță că 7.000 de moldoveni au murit de covid. Tulpinile noi sunt mult mai agresive și mai contagioase. Dar tu nu trebuie să-ți faci griji”, anunță un personaj îmbrăcat la costum, dintr-un cabinet medical.

Apoi apare un gropar care spune că în Chișinău se află cel mai mare cimitir din Europa și „sunt locuri destule, deci nu trebuie să-ți faci griji”.

Potrivit celei mai recente raportări, în Republica Moldova au fost raportate 447 de cazuri noi de infectare cu covid-19. Bilanțul cazurilor de coronavirus în Republica Moldova a ajuns la aproape 346.000.

În acest moment în Moldova sunt internate în spital peste 1.900 de persoane infectate cu covid, dintre care 189 în stare gravă. 10 pacienți sunt supuși la ventilare mecanică.

Vă recomandăm și reportajul:

AICI vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.