La ce oră se culcă medicul Vlad Ciurea și câte ore doarme

FOTO: TVR/Youtube.com
FOTO: TVR/Youtube.com

Medicul neurochirurg Alexandru Ciurea, doctor în Științe Medicale, spune că se culcă destul de devreme. „În general, la ora 22:00 sunt în pat și citesc. Recomand ca lucrurile să înceapă de dimineață bine.

Eu fac tot posibilul să mă trezesc la 5:30, pentru a avea timp să le fac pe toate. Să iau și micul-dejun. Și să nu mă stresez că am uitat ceva. Două cafele, una dimineața. Nu exagerez”, a declarat medicul Vlad Ciurea.

Medicul a vorbit și despre consumul de alcool și care este doza care poate face rău organismului.

„Unele persoane, dacă beau două pahare de vin, imediat le simt și nu mai reușesc să se concentreze. Alții beau o băutură românească, numită țuică, și nu au niciun fel de problemă.

În zona Maramureșului și în Bucovina, această băutură este mult, mult mai frecventă. Doza de alcool este pentru fiecare în parte.

Dar, în general, cei care consumă foarte mult alcool au modificări asupra structurilor cerebrale și a întregului organism”, a spus medicul Vlad Ciurea, declarațiile fiind făcute în cadrul unui interviu acordat DCNews și DCMedical.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.