Kaufland caută români care să lucreze în Germania. Salariu: 1.800 de euro

FOTO: Alexas_Fotos/Pixabay.com
FOTO: Alexas_Fotos/Pixabay.com

Lanțul de magazine Kaufland caută români dispuși să se angajeze în fabrici din Germania. Salariile brute încep de la 1.865 de euro pe lună. Se caută operator producție de carne.

Printre responsabilități se numără: preluarea și ambalarea alimentelor, utilizarea mașinilor de marcare, tăiere și ambalare, cooperare dedicată și eficientă în cadrul producției și respectarea regulilor de igienă.

Potrivit anunțului de angajare se lucrează pn fabricile din Möckmühl, Heilbronn și Heilbad Heiligenstadt. Cel interesat de un astfel de post trebuie să fie dispus să lucreze în ture, în weekend și în zilele de sărbătoare legală, să înțeleagă normele de calitate, igienă și curățenie, să fie amabil, flexibil și capacitate de lucru în echipă.

De asemenea, trebuie să fie dispus să învețe limba germană, pentru înțelegerea minimă a instrucțiunilor de utilizare a echipamentelor.

Angajatorul asigură o locuință cu taxe minime, posibilitatea unei perioade de repaus de până la 3 luni, asistență permanentă a unei persoane de contact vorbitoare de limba română, la fața locului, susținere pentru rezolvarea problemelor administrative.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiți LA ACEST LINK.

Din anul 2014, Kaufland România se regăsește în topul celor mai doriți angajatori la nivel național, acest statut fiind oferit în urma rezultatului studiului „European Graduate Barometer” organizat de Institutul Trendence, ce evidențiază percepția pe care candidații o au față de brandul de angajator.

În 2017, Kaufland România devine, pentru al doilea an consecutiv, una din companiile căreia îi este recunoscut statutul de Angajator de Top printr-o certificare internațională acordată de institutul independent Top Employers Institute din Olanda.

FOTO: Alexas_Fotos/Pixabay.com