Kaufland a dat startul angajărilor în 24 de orașe. Vânzătorii care câștigă peste 3.500 de lei net / lună

kaufland angajări la kaufland joburi la kaufland locuri de muncă kaufland ce salarii sunt la kaufland angajări kaufland angajări kaufland locuri de muncă
Foto: retailers.ro

Lanțul de hipermarketuri Kaufland face angajări în această perioadă în 24 de orașe din țară, pe poziții foarte diverse, de la lucrători comerciali și manipulanți de mărfuri la directori de magazin.

Sunt disponibile următoarele joburi:

– lucrător comercial
– casier
– manipulant de mărfuri
– primitor / distribuitor în centru logistic
– manager de magazin
– adjunct de manager de magazin
– adjunct manager de magazin – produse proaspete
– îngrijitor de clădiri
– electrician întreținere și reparații în centru logistic
– cadru tehnic PSI
– analist de calitate
– analist planificare
– analist asistent
– trainer case
– manager de proiect expansiune
– asistent plasare marfă

Locurile de muncă sunt în orașele:

– Arad
– Baia Mare
– Blaj
– Botoșani
– Brăila
– București
– Buzău
– Constanța
– Galați
– Lugoj
– Miercurea Ciuc
– Pașcani
– Piatra Neamț
– Ploiești
– Sibiu
– Suceava
– Târgu Mureș
– Târgu Neamț
– Târgu Secuiesc
– Tecuci
– Timișoara
– Tulcea
– Turda
– Vatra Dornei

Ce se oferă în afară de salariu:

– Program de lucru flexibil
– Tichete de masă
– 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului; numărul de zile va crește în funcție de vechimea în cadrul companiei
– Oferte speciale și servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc
– Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară
– Posibile sporuri oferite în funcție de condițiile sau programul de lucru
– Plăți aniversare, zile libere acordate cu ocazia diferitelor evenimente și cursuri gratuite pentru copiii angajaților

Aici puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce salarii au vânzătorii de la Kaufland

Potrivit site-ului undelucram.ro, vânzătorii și lucrătorii comerciali cu experiență pot câștiga peste 3.500 de lei net pe lună, iar manipulanții de marfă cu experiență ajung și la 3.000 de lei net pe lună.

Astfel, un lucrător comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga un salariu lunar net de 3.900 de lei.

Un lucrător comercial specialist angajat full time în Orăștie, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 3.700 de lei și tichete de masă de 300 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 3.500 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 300 de lei lunar.

Un casier angajat full time la Lugoj, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2021 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net de 3.050 de lei.

Un lucrător comercial specialist angajat full time în Dej, cu o experiență în domeniu de 14 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.900 de lei.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în august 2021 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time la Câmpulung, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 2.100 de lei și tichete de masă de 330 de lei pe lună.

Un casier angajat full time la Iași, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un casier principal trezor angajat full time în Sfântu Gheorghe, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Craiova, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iunie 2021 un salariu lunar net de 2.000 de lei plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time la Rădăuți, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în aprilie 2021 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un lucrător comercial / vânzător angajat part time în Craiova, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în mai 2021 un salariu lunar net de 1.450 de lei și tichete de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în Baia Mare, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în august 2021 un salariu lunar net de 1.440 de lei, un bonus de 500 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Cu cât sunt plătiți manipulanții de mărfuri

Un manipulant de marfă angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 3.200 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un manipulant de marfă angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 3.050 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună și tichete de masă de 330 de lei pe lună.

Ce salarii au șefii de departamente și managerii

Un șef de departament la case, angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 8.000 de lei.

Un șef de raion de mărfuri alimentare / nealimentare, angajat full time, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în martie 2021 un salariu lunar net de 5.500 de lei.

Un process manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iulie 2021 un salariu lunar net de 4.700 de lei.

Un manager de magazin adjunct, angajat full time în Brăila, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în august 2021 un salariu lunar net de 4.200 de lei plus un bonus de 600 de lei pe lună.

Un manager adjunct angajat full time în Gherla, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei.

Un șef de raion (mărfuri alimentare / nealimentare) angajat full time la Buftea, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 3.600 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Ce salarii au analiștii, consultanții, economiștii

Un consultant în management angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în decembrie 2020 un salariu lunar net de 8.300 de lei.

Un analist de cumpărări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în iunie 2021 un salariu lunar net de 5.700 de lei.

Un economist financiar angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 16 ani, câștiga în iulie 2021 un salariu lunar net de 5.000 de lei.

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.