Jurnalist PRO TV, reținut pentru acte sexuale cu minori

arestat cătușe
Foto: 4711018 / pixabay.com

Corespondentul PRO TV din Târgoviște, Marius Buga, unul dintre cei mai vechi colaboratori ai televiziunii, este suspectat de procurori de întreținerea de acte sexuale cu minori (băieți). El a fost reținut miercuri, au declarat pentru G4Media surse judiciare.

Reținerea acestuia a avut loc după ce la domiciliul bărbatului a fost efectuată marți o percheziție.

Marius Buga are 42 de ani.

Marți seară, PRO TV a transmis un punct de vedere în cazul reporterului din Târgoviște: „Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. (…) Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”.

Potrivit adevărul.ro, un minor care are mai puțin de 16 ani, și care este dintr-un centru de plasament, a fost violat de Marius Buga.

 Marius Buga
Foto: Marius Buga (Facebook)

Foto: 4711018 / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.