Joburi la Profi în 55 de localități. Angajații ce câștigă peste 4.000 de lei net / lună

locuri de muncă la profi angajări profi locuri de muncă profi
Foto: Retail-FMCG.ro

Lanțul de magazine Profi face angajări în 55 de localități din țară, pe poziții foarte diverse, de la casieri și lucrători comerciali la stivuitoriști și șefi de magazin sau de tură.

Sunt libere următoarele posturi:

– casier
– lucrător comercial
– stivuitorist în depozit
– șef de magazin
– șef de tură
– lider de echipă preparare marfă în depozit
– pickeri
– manipulant de produse proaspete în depozit
– trainer
– vânzător de mezeluri
– gestionar de ambalaje în depozit
– controlor de stoc
– asistent de manager
– achizitor
– director zonal
– manager în depozit
– specialist în produse proaspete
– responsabil calitate depozit
– manager de resurse umane
– director de departament de achiziții
– manager de taxe
– specialist de marketing
– manager de achiziții
– analist raportare HR
– responsabil remodelare
– manager proiect de construcții
– consilier juridic
– designer grafic
– specialist salarizare
– responsabil aprovizionare

Locurile de muncă sunt în orașele:

– Alba Iulia
– Alexandria, județul Teleorman
– Apahida, județul Cluj
– Arad
– Bacău
– Baia Mare
– Bistrița
– Bolintin Deal, județul Giurgiu
– Bonțida, județul Cluj
– Brașov
– Brăila
– București
– Buzău
– Câmpia Turzii, județul Cluj
– Cluj-Napoca
– Constanța
– Covasna
– Craiova
– Dej, județul Cluj
– Deva
– Drobeta Turnu Severin
– Florești, județul Cluj
– Găești, județul Dâmbovița
– Gălbinași, județul Buzău
– Gherăești, județul Neamț
– Gherla, județul Cluj
– Ghimbav
– Gottlob, județul Timișoara
– Iași
– Jimbolia, județul Timiș
– Joița, județul Giurgiu
– Merei, județul Buzău
– Oradea
– Petroșani
– Pitești
– Ploiești
– Plopșoru, județul Gorj
– Râmnicu-Vâlcea
– Roman
– Rovinari, județul Gorj
– Satu Mare
– Săbăoani, județul Neamț
– Sibiu
– Slatina
– Stâlpu, județul Buzău
– Suceava
– Târgoviște
– Târgu Jiu
– Târgu-Mureș
– Târgu-Neamț
– Timișoara
– Tulcea
– Turda, județul Cluj
– Ungheni, județul Mureș
– Vaslui

Ce se oferă în afară de salariu:

– training profesional;
– bonusuri de performanță;
– bonusuri de fidelitate;
– decontarea parțială a abonamentului de transport.

Potrivit unui anunț de angajare, salariul oferit unui lucrător comercial din București este de 2.680 de lei brut plus decontarea transportului.

Aici puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Ce salarii sunt la Profi

Potrivit siteului undelucram.ro, șefii de magazine și șefii de departamente cu experiență ajung să aibă venituri de peste 4.000 de lei.

Un șef de magazin angajat full time în Lugoj, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2020 un salariu lunar net de 3.200 de lei, un bonus de 2.027 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar. Prin urmare, veniturile sale nete, fără bonurile de masă, erau de 5.227 de lei.

Un șef de magazin angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 4.800 de lei, un bonus de 2.100 de lei pe lună și tichte de masă de 300 de lei lunar.

Un șef de magazin angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în decembrie 2020 un salariu lunar net de 2.400 de lei și un bonus de 2.125 de lei pe lună. Prin urmare, acesta avea venituri lunare de 4.525 de lei net.

Un șef de magazin angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 4.200 de lei și tichete de masă de 285 de lei lunar.

Un șef de tură angajat full time în Suceava, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în luna mai 2020 un salariu lunar net de 2.800 de lei și un bonus de 1.350 de lei pe lună, plus tichete de masă de 300 de lei lunar. Prin urmare, el câștiga 4.150 de lei net pe lună.

Un șef de magazin angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 3.200 de lei, un bonus de 720 de lei lunar și alte bonusuri de 450 de lei pe lună. Astfel, el obținea așadar venituri nete de 4.370 de lei pe lună.

Un șef de echipă angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net de 3.200 de lei, un bonus de 200 de lei lunar, tichete de masă de 20 de lei bonul, un bonus de stoc de 100 de lei pe lună, un comision din vânzări de 50 de lei pe lună, bacșișuri de 50 de lei pe lună, tantiemă de 30 de lei pe lună și alte bonusuri de 100 de lei pe lună.

Un șef de tură angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 3.250 de lei pe lună, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un stivuitorist cu o experiență în domeniu de 3 ani, angajat full time în județul Ilfov, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.450 de lei.

Un casier angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 2.230 de lei pe lună, un bonus de 450 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un casier comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iulie 2020 un salariu lunar net de 2.100 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un casier principal trezor angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 1.500 de lei, un bonus de 100 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat la raionul de fructe și legume, angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 1.600 de lei, tichete de masă de 315 lei, un comision din vânzări de 70 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.100 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 1.450 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 201 lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în Galați, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net de 1.280 de lei, un bonus de 170 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.