Joburi în magazinele C&A din 8 orașe. Angajații care iau peste 3.000 de lei net pe lună

magazin C&A
Sursa: www.c-and-a.com

Lanțul de magazine de îmbrăcăminte C&A face angajări în această perioadă în 8 orașe din țară, pe diverse poziții.

CLICK AICI PENTRU DETALII.

Sunt libere următoarele posturi:

  • asistent/ă de vânzări
  • manager adjunct de magazin
  • store VIM (responsabil de consilierea clienților și de modul de prezentare a mărfii)

AICI PUTEȚI APLICA.

Joburile sunt în orașele:

AICI PUTEȚI APLICA.

Ce salarii sunt la C&A

Un visual merchandiser angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 3.900 de lei.

Un director de magazin angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar de 3.700 de lei, un bonus de 1.750 de lei pe lună și tichete de masă de 220 de lei pe lună, potrivit undelucram.ro.

Un angajat full time pe postul de VIM, din București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un asistent de manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net de 2.700 de lei și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un decorator de vitrine angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în octombrie 2019 un salariu lunar net de 2.000 de lei și tichete de masă de 300 de lei.

Un manager de departament angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.