Jigniri inimaginabile aduse de Șerban Nicolae unei deputate: „Penală e mama care v-a făcut”

Astăzi, în timp ce parlamentarii au votat articole din Legea privind statutul judecătorilor și procurorilor s-a produs un adevărat scandal între parlamentarii de la putere și cei din opoziție.

Cel mai tensionat moment a fost cel dintre deputata USR Cosette Chichirău și senatorul PSD Șerban Nicolae.

Cosette Chichirău s-a apropiat de senatorul PSD Șerban Nicolae în timp ce îl filma cu telefonul mobil. La un moment dat, deputata a spus că hoții și penalii conduc Parlamentul.

Senatorul PSD a replicat imediat: „Doamnă, penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”.

„Spuneți-mi ce lege votăm aici? Care sunt prevederile cele mai importante și de ce sunteți aici?”, a continuat deputata, care a completat că prin acțiunea sa vrea să apere sistemul de justiție.

“Ai luat leafa astăzi? Aia-i bună, leafa aia mărită de guvernul PSD”, a răspuns senatorul.

„Da, luați-o dumneavoastră!”

„Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă hliziți fasolea inutil la mine, spălați-vă pe dinți, pe bune. Aveți între dinți mâncarea aia de deputat”, a mai zis Nicolae.

Apoi, Cosette Chichirău a spus că „domnul Șerban fură” împreună cu un grup infracțional organizat.

„Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă”, a mai spus Șerban Nicolae.

„N-ați fost șofer? Sunteți șofer la grupul infracțional organizat”, a replicat deputata USR.

„Dumneavoastră sunteți atât de proastă, e incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi că am fost șofer, ia demonstrați-mi. Ia căutați”, a spus Șerban Nicolae.

„Avem poze”, a zis reprezentanta USR.

„CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dumnevoastră faceți sex anal”, a zis apoi Șerban Nicolae.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.