Jaf ca-n filme într-un centru comercial din România. Hoții au tăiat un perete și au furat bijuterii de 50.000 de euro

era park oradea
Foto: era-oradea.ro

Un magazin de bijuterii din centrul comercial Era Shopping Park din Oradea a fost jefuit de hoți, care au tăiat un perete al magazinului și au fugit cu bijuterii în valoare de peste 50.000 de euro, relatează ebihoreanul.ro.

Hoţii au intrat în centrul comercial pe o uşă folosită pentru aprovizionare. Apoi, au tăiat peretele de rigips spre anexa magazinului de bijuterii, folosită ca magazie, iar de acolo au intrat în incinta magazinului.

Au furat peste 1 kilogram de coliere, lănţişoare, inele şi alte bijuterii. Se pare că spărgătorii aveau informații despre rețeaua de securitate a centrului comercial, alegând o zonă unde nu există camere de supraveghere. Poliția a deschis o anchetă.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă interesant în România și în lume. Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.