Iubita lui Marian Oprișan, instalată într-un loc călduț la Autoritatea de Supraveghere Financiară

Larisa Nădrag, iubita cu 14 ani mai tânără a lui Marian Oprișan. Foto: Jurnal de Vrancea

Larisa Nădrag, iubita președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost angajată la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), după ce un apropiat al baronului PSD a fost numit în funcția de vicepreședinte al organismului de stat.

Nădrag, care este absolventă de Jurnalism la Universitatea de Vest din Timișoara, se ocupă acum de piața de capital din România, scrie Economica.net.

Larisa Maria Nădrag (41 de ani) are un salariu, potrivit sursei citate, de 20.000 de lei pe lună.

Nădrag n-ar avea niciun fel de calificare pentru a ocupa postul la ASF, însă asta nu l-a împiedicat pe vicepreședintele instituției, Gabriel Grădinescu, unul dintre prietenii lui Marian Oprișan, să o angajeze.

ASF se ocupă cu supravegherea pieței bursiere.

Autoritatea de Supraveghere Financiară oferă unele dintre cele mai bine plătite locuri de muncă din România. Cele mai mici salarii, cele ale personalului auxiliar, depășesc 4.000 de lei, în timp ce salariul mediu se apropie de 10.000 de lei pe lună.

Majoritatea funcțiilor de conducere, care sunt remunerate regește, cu salarii lunare ce depășesc salariile anuale ale majorității muncitorilor din România, sunt repartizate în funcție de preferințele politicienilor care sunt la putere.