Iordache, despre spitale: E la fel la stat și la privat. Realitatea e aia pe care o spun eu!

Florin Iordache și gestul său obscen din Parlament. Foto: Captură YouTube

Cel care îi ține locul lui Liviu Dragnea la șefia Camerei Deputaților, Florin Iordache, a declarat că „nu există nicio diferență între cum sunt tratați pacienții la stat și la privat”.

Declarația a fost făcută în contextul în care liderul PSD a fost internat la un spital privat, în urma unor dureri de spate.

Ieri, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, Florin Iordache s-a arătat deranjat de întrebările jurnalistei care îi punea întrebări în legătură cu acest subiect. „Că e la stat sau la privat nu e nicio problemă, prin măsurile pe care noi le-am luat că e la stat sau privat condițiile sunt la fel de bune.

Eu am fost într-un spital de stat unde am fost la fel de mulțumit ca la un spital privat. Ce vă deranjează că e la stat sau la privat!? Domnișoară, nu înțelegi că eu am treabă!? Nu stau să îmi povestești tu cum e la stat sau la privat!

Din punctul meu de vedere, că e la stat sau că la privat, condițiile sunt la fel! Realitatea e aia pe care ți-o spun eu!”, s-a răstit Florin Iordache, în timpul intervenției telefonice de la Realitatea TV.

Atunci când a fost întrebat câți pacienți au fost în salonul în care a fost internat, la spitalul Floreasca, Iordache a răspuns: „Când te doare și ai probleme stai să numeri pacienții?”. Fostul ministru al Justiției s-a arătat iritat din nou când i s-a spus că Liviu Dragnea stă singur în cameră: „De unde știi, ai fost tu și ai văzut că stă singur în rezervă?”

Potrivit ziare.com, atunci când jurnalista l-a întrebat dacă știe că sunt spitale de stat în București unde bolnavii se spală cu cana atunci când nu este apă caldă, Florin Iordache a răspuns ironic: „Extraordinar! Nu mi se pare o problemă, nu, nu!”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.