Ioana Cosma, o nouă emisiune după ce a fost concediată de PRO TV. Unde debutează de la 1 martie

Ioana Cosma
Foto: Ioana Cosma (Facebook)

Prezentatoarea Ioana Cosma, care a fost concediată de postul de televiziune PRO TV după ce conducerea a decis să scoată din grilă emisiunea „Ora Exactă în Sport”, va debuta de la 1 martie în mediul online, la publicația Fanatik.

„Două dintre cele mai importante nume din presa sportivă românească, Ioana Cosma și Leo Badea, vor face spectacol, de la 1 martie, la Fanatik SuperLiga, alături de Horia Ivanovici”, a anunțat publicația Fanatik.

Cei doi se vor alătura talk-show-ului Fanatik SuperLiga și vor face parte din echipa condusă de moderatorul Horia Ivanovici.

Ioana Cosma va apărea în emisiune în zilele de miercuri și joi, de la 10:30, pe toate canalele media Fanatik: site, Facebook, YouTube, Tik Tok, Twitter, Twitch.

Ioana Cosma este jurnalistă sportivă de aproape 30 de ani, debutând în 1994 în Clujul natal. A fost reporter, redactor, prezentatoare și moderatoare TV.

„Am cea mai frumoasă meserie din lume, sunt norocoasă că lucrez în această zonă, că pot să mă bucur zilnic de ceea ce îmi oferă sportul. Așa că n-am putut să stau mult timp departe și mă întorc la dragostea dintâi, dintotdeauna, trecută, prezentă și viitoare. De la 1 Martie voi purta mărțișorul «FANATIK SUPERLIGA», vă aștept la «FANATIK SUPERLIGA». Vă așteptăm, de fapt, alături de noi la «FANATIK SUPERLIGA», mă bucur că fac echipă cu fostul și noul meu coleg Leonard Badea, cu care lucrez de peste 20 de ani”, a declarat Ioana Cosma.

Ioana Cosma
Foto: Ioana Cosma (Facebook)
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.