Înșelat de dezvoltator. Un bărbat a descoperit că locuința sa nu era racordată la gaze și apă

chiuvetă
Foto: Brett_Hondow / pixabay.com

Un bărbat care și-a cumpărat o casă în orașul Pantelimon de lângă București a descoperit că a fost înșelat de dezvoltatorul imobiliar, relatează „Gândul”.

Omul a mers la Poliție după ce și-a dat seama că vila nu era conectată nici la gaze și nici la rețeaua de apă.

Pentru a-l înșela, dezvoltatorul imobiliar îngropase lângă locuință mai multe butelii cu gaz, iar apa venea din niște rezervoare ascunse în podul locuinței.

Bărbatul a descoperit înșelăciunea în momentul în care gazele s-au terminat și a sunat la distribuitorul de gaze. El a aflat uimit de la operatoare că nu era racordat la rețea.

Foto: Brett_Hondow / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.