Îngrijitoare dintr-o creșă, către o fetiță de 2 ani: „Stai pe oliță, că-ți sucesc capul la spate”

FOTO: Counselling/Pixabay.com
FOTO: Counselling/Pixabay.com

Pe o înregistrare audio care ar fi fost făcută la creșa „Precista” din Piatra Neamț se aude cum o îngrijitoare amenință o fetiță de 2 ani și 3 luni și pare că este lovită.

Potrivit tvmneamt.ro, fetița a fost amenințată aproape două luni, de la începutul lui septembrie până pe 23 octombrie 2019 de către una dintre îngijitoarele de la creșă.

Părinții fetiței au observat că se întâmplă ceva ciudat cu copilul lor și atunci i-au pus un dispozitiv de înregistrare, potrivit sursei citate. Pe înregistrări se pot auzi expresii ca: ”Stai pe oliță, că-ți sucesc capul la spate”, ”Dă să te schimb că te-a adus mă-ta nespălată, c…ă la fund, nesimțito!”, arată tvmneamt.ro.

Părinții au mers la școală cu înregistrarea și au confruntat educatoarele cu înregistrarea, iar acestea au recunoscut că ele sunt pe înregistrare și că le pare rău, arată publicația citată. Direcția de Asistență Socială a desfăcut contractul de muncă al îngrijitoarei în aceeași zi.

Cazul a ajuns și în atenția Poliției Neamț care a declarat pentru tvmneamt.ro că a fost sesizată pe această temă.

„La sediul Poliției municipiului Piatra Neamț s-a prezentat un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun care a sesizat faptul că fiica sa minoră, de 2 ani și 3 luni ar fi fost victima unei agresiuni în timp ce se afla la creșă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă, în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situației de fapt”, scrie tvmneamt.ro.

FOTO: Counselling/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.