Incident la sediul PSD. O angajată a partidului, luată cu ambulanța după ce s-a automutilat

Sediul PSD din Șoseaua Kiseleff. Foto: Wikimedia Commons

O angajată a Partidului Social Democrat s-a tăiat la mâini și la picioare, aseară, chiar în sediul de pe Șoseaua Kiseleff.

Femeia în vârstă de 32 de ani a provocat și câteva distrugeri, s-a dezbrăcat și și-a tuns părul, iar apoi și-a provocat mai multe răni la mâini și la picioare.

”Astăzi, în jurul orei 19:30 prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, se autogresează și provoacă distrugeri la o adresă din sectorul 1.

La fața locului a sosit o patrula de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare.

A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri”, a comunicat Poliția Capitalei.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat pentru G4Media.ro că angajata a avut o depresie.

”S-a despărțit de iubit. Era în telemuncă și a solicitat să vină la serviciu că nu mai are internet acasă. După o jumătate de oră a dat cu pumnul în geam. A venit salvarea și poliția, normal că poliția a dat la presă. Îi căutăm părinții din Vrancea, sperăm să o punem pe picioare și să vină la muncă”, a continuat Ciolacu.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.