Incendiu de proporții într-un hotel din România. Oamenii coboară pe scara de incendiu

Foto: Captură video Facebook

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la un hotel din stațiunea Băile Felix din județul Bihor.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare se observă cum oamenii coboară din hotel pe scara de incendiu.

Potrivit martorilor, este vorba despre Hotel Mureș, un hotel de două stele din stațiune.

Din imaginile filmate la fața locului rezultă că focul s-a răspândit la mai multe etaje ale hotelului.

Potrivit postului de televiziune Digi 24, la acest hotel sunt cazați în special pensionari care vin acolo cu bilete de odihnă prin Casa de Asigurări de Sănătate. Din fericire, se pare că nicio persoană nu a fost rănită în incendiu.

Hotel Mureș din Băile Felix este situat la liziera pădurii, la câteva zeci de metri de Ștrandul Mare și de Ștrandul Apollo.

Proprietarul hotelului este Turism Felix SA Băile Felix, companie ce deține multe alte hoteluri din stațiune (Hotel Internațional ****, Hotel Termal ***, Hotel Nufărul *** și Hotel Poienița ***).

Știre în curs de actualizare.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.