În ce condiții a trăit o chiriașă. Cel care administra apartamentul a rămas șocat

FOTO: lemonaid/Facebook
FOTO: lemonaid/Facebook

O firmă din Timișoara, care se ocupă de administratea apartamentelor destinate închirierii pe termen lung, a făcut publice imagini cu mizeria găsită într-o locuință contractată de o tânără.

„Deși ne luăm garanții pentru a selecta chiriași serioși (2 luni de chirie drept garanție, dovadă angajare, verificare evidențe etc.), există situații în care comportamentul chiriașilor poate fi ulterior complet dat peste cap de diverse evenimente traumatizante sau situaționale, iar atunci efectele se văd cu prisosință…”, au arătat reprezentanții firmei de administrare a imobilelor, Lemonaid, pe pagina lor de Facebook.

Firma care administrează apartamentul a avut nevoie de șase ore ca să debaraseze și să curețe complet apartamentul.

„În aceeași zi am ajutat chiriașul să-și găsească un loc în care să-și ducă lucrurile rămase și să își găsească un loc de dormit. În 24 de ore am realizat prima etapă de curățenie. Am realizat o primă intervenție de dezinfecție și igienizare completă a apartamentului și a bunurilor din interior. Cu acordul proprietarilor vom efectua reparațiile și intervențiile necesare în continuare pentru a remedia complet daunele”, au mai arătat reprezentanții firmei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.