Imagini incredibile din București. Apă până la genunchi într-o stație, călătorii coboară fără pantofi

bucurești inundat
Foto: Știri pe surse

Imagini incredibile au fost surprinse vineri seară pe o stradă din Capitală, după o ploaie torențială. Canalizările nu au mai făcut față, iar apa a acoperit strada, în loc să se scurgă în subteran.

Din acest motiv, călătorii care coborau dintr-un autobuz al Societății de Transport București erau nevoiți să coboare direct în apa adâncă până la genunchi, ținându-și încălțămintea în mână.

Un martor relata și că în zonă mirosea foarte urât.

Bucureștiul s-a aflat aseară, în intervalul 18.00 – 19.00, sub Cod portocaliu de ploi.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în București s-au înregistrat averse care au depăşit 20 – 25 de litri/mp, descărcări electrice, scurte intensificări ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Populația a fost avertizată și printr-un mesaj al RO ALERT, însă mesajul a fost primit de mulți bucureșteni la ora 18.40, când deja în Capitală era furtună de mai bine de o jumătate de oră.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.