IKEA recheamă în magazin un produs ce prezintă riscuri. Clienții primesc banii înapoi

locuri de muncă la ikea angajări ikea locuri de muncă ikea angajări Theodor Pallady
Foto: aquariusgrup.ro

IKEA a anunțat că recheamă masa extensibilă GLIVARP din cauza riscului de cădere a piesei de extensie.

Compania le recomandă tuturor clienților care au achiziționat masa extensibilă GLIVARP albă mată să înceteze utilizarea produsului rechemat și să îl returneze în magazin, pentru a primi înapoi suma integrală plătită pentru produs. Dovada plății (bonul) nu este necesară.

Lanțul de magazine a primit sesizări din partea clienților cu privire la piesa de extensie a mesei GLIVARP, care s-a desprins de pe șine și a căzut.

„Pentru IKEA, siguranţa produselor este foarte importantă. Toate produsele noastre sunt testate și respectă standardele relevante și legislația națională și internațională. În ciuda acestui fapt, am primit o serie de sesizări legate de piesa de extensie a mesei GLIVARP, care se poate desprinde de pe șine și poate cădea”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

IKEA recheamă toate mesele de tip Glivarp

ikea masa glivarp

„Există riscul ca piesa de extensie a mesei să se desprindă de pe șine, ceea ce poate duce la prăbușirea acesteia. Siguranța clienților noștri este prioritară pentru compania IKEA, de aceea am ales să rechemăm lotul de produse afectat, ca măsură de precauție”, a precizat Cindy Andersen, Business Manager Kitchen and Dining la IKEA of Sweden.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.