iELM – brandul preferat de părinți, pentru copilași

Fiecare parinte isi doreste cele mai bune lucruri pentru copilul sau. Copiii, acesti mici omuleti care ocupa cel mai important loc din viata parintilor, sunt pe cat de dragalasi, pe atat de delicati si sensibili.Ei au nevoie de atentia si grija celor mari in tot ceea ce fac, pornind de la alimentatie, pana la hainutele de care se bucura atat de mult.

Tocmai de aceea,  copiii au nevoie de o tinuta potrivita in orice context sau anotimp. Haine care sa le acorde libertate de miscare, sa le reprezinte personalitatea si sa ii protejeze de vreme, dupa nevoie.

De-a lungul timpului, iELM a devenit un brand cunoscut printre mamici si tatici, oferindu-le mereu optiuni pentru vestimentatia copiilor, hainute confortabile si pe placul tuturor. Parinti din peste 13 tari aleg zi de zi hainele din gama iELM.

Secretul succesului acestui brand sta in produsele de calitate, inspirate din design-ul scandinav.

Cum a inceput povestea brand-ului iELM?

iELM (Filip and Family SRL) a inceput ca o mica afacere de familie, din dorinta de a confectiona haine pentru copii calitative si originale.

Numele unic este alcatuit din initialele celor patru copii ai familiei: Ida, Elin, Livia si Marcel. Gandita pentru copii si parinti, afacerea a cunoscut o crestere constanta inca de la iesirea pe piata. Astfel ca in ziua de azi, iELM este prezent in 13 tari si este intr-o continua crestere.

Ce produse ofera iELM?

Acest brand ofera o gama variata de hainute, acoperind in totalitate nevoile vestimentare ale copiilor in orice sezon din an.

Desi recunoscut pentru haine de exterior create din softshell, iELM ofera o gama intreaga de haniute pentru anotimpul rece, de la hanorace rezistente la apa si vant, la pantalonasi si nu in ultimul rand, caciulite.

Astfel, copilasii au parte de confort termic atunci cand vor sa petreaca timp afara, iar tu ca parinte, ai o varietate de produse din care poti sa alegi.

De asemenea, iELM ofera hainute potrivite pentru orice sezon, precum bluze sau tricouri, pantalonasi lungi sau scurti. Acestea pot fi combinate cu alte produse de imbracaminte, in functie de anotimp si de nevoie. Iar pentru fetite, exista si rochite superbe potrivite pentru orice ocazie, care pot fi purtate cu precadere in anotimpurile mai calduroase.

Care sunt beneficiile acestor produse?

Hainele sunt confectionate din bumbac 100% organic certificat GOTS (Global Organic Textile Standard) si softshell, un material calduros, care ofera protectie impotriva intemperiilor. Inspirata din stilul de viata scandinav, croiala acestor haine este simpla, rezistenta si nu in ultimul rand, fluida.

Stiti si voi cat de important este ca cel mic sa nu fie restrictionat in miscare. Inspirate din personalitatea copiilor, produsele iELM sunt versatile si durabile. Totodata, modelele sunt unisex si vin in imprimeuri vii si jucause.

Acestea combina utilul cu placutul: prichindeii pot sa se joace in voie afara in hainele lor preferate, in acelasi timp parintii au garantia ca micutii sunt in siguranta. Culorile vii si imprimeurile, atat cele subtile, cat si mai indraznete, sunt potrivite pentru toti copilasii, indiferent de personalitatea lor. Tesaturile certificate si fabricate fara substante daunatoare fac din hainele iELM tinuta perfecta pentru fiecare copil. 

Marea majoritate a produselor iELM beneficiaza de serviciul de personalizare, prin care poti sa ii oferi o bucurie copilasului tau, cu hainute create special pentru el.