Iată cum să fii profitabil la Poker!

Jocul de Poker este extrem de prezent pe orice platformă online de jocuri de noroc. Se poate spune chiar că este unul dintre cele mai populare jocuri de masă, datorită numărului mare de jucători care îl accesează. Nu toţi jucătorii ştiu însă să scoată tot de la acest joc şi mai ales să fie profitabili. Despre câteva ponturi care să îţi îmbunătăţească şansele de câştig la Poker vom discuta în rândurile următoare, astfel încât tu să ai la dispoziţie posibilitatea de a deveni mai profitabil la acest joc.

Cunoaşte-ţi jocul ales

Dacă ai ales să joci pe cazinouri Maestro, înseamnă că îţi alimentezi contul de jucător cu ajutorul acestei metode de plată. Şi bine faci, pentru că ştii cum funcţionează un card Maestro şi care sunt avantajele pe care aceasta ţi le aduce. Va trebui să procedezi în aceeaşi manieră şi cu jocul de poker ales pentru că nu te poţi lansa la întâmplare pe un joc de poker şi să ai pretenţia ca acesta să te şi plătească regeşte. Aegi din variantele multiple ale acestui joc pe cea pe care o consideri cea mai atractivă.

 Există zeci dacă nu sute de variante cu acest joc, deci va trebui să alegi cu discernământ. Este esenţial pentru tine să cunoşti în primul rând regulile de bază ale jocului de poker, va trebui să ştii care sunt cărţile cele mai valoroase şi cum se formează combinaţiile specifice acestui joc. Dacă ai ajuns la combinaţii, atunci vei ştii cu siguranţă care sunt cele mai puternice şi vei putea să stabileşti ierarhia valorică a acestora.

Odată ce ai baza, poţi decide ce joc de poker vei alege de pe cazinoul online unde eşti client. Există totuşi 2 variante de poker, cele mai prezente în oferta cazinourilor, prima este cea de Texas Hold’em, cea mai populară de altfel, urmată de varianta de poker Omaha. Aceste variante sunt tipic stilului de joc american şi diferă mai ales prin aspectul mizei. Poţi juca variante No Limit şi Limit, dar în egală măsură poţi participa la un joc de o singură masă sau la mese multiple.

Nu strică să selectezi varianta de poker în funcţie de miza minimă acceptată la masă. Bugetele diferă în funcţie de puterea financiară a fiecărui jucător, aşa că va trebui să ai în vedere şi acest aspect.

Şansele de a câştiga

Un joc de poker nu este decis decât prin acţiunea de arătare finală a cărţilor, aşa că, orice rezultat este posibil. Cunoaşterea valorii cărţilor de joc dar mai ales a ierarhiei valorice a combinaţiilor pe care acestea le pot forma îşi arată acum importanţa. Aşa cum ştii, în varianta de poker american, indiferent de varianta de joc aleasă, ţi se înmânează câteva cărţi de joc. Acelaşi număr de cărţi este primit şi de ceilalţi participanţi la joc, astfel încât, încă de la început să plecaţi cu toţii cu aceeaşi şansă egală de câştig. Pe parcurs însă, se decartează pe masa de joc cărţile comune, cu ajutorul cărora poţi forma combinaţiile ştiute din poker.

Şansele tale de a câştiga potul de pe masa de joc depind în mare măsură de acestea, deci va trebui să le tratezi cu maximă seriozitate. În acţiunea de final, cea în care toţi jucătorii îşi arată cărţile din mână, va trebui să îi învingi pe adversari şi să salţi potul de pe masa de joc realizând o combinaţie care să fie superioară acestora. Un rol important în acest rezultat final îl are fără discuţie bugetul tău de joc deci va trebui întotdeauna să fi atent la mărimea acestuia şi să nu îl scapi din ochi nici o clipă.

Nu vrei să ajungi în situaţia neplăcută în care nu mai poţi participa la un pariu tocmai atunci când ai o carte puternică în mână. La capătul opus însă poţi apela şi la o tactică des întâlnită în jocul de poker american, cea de bluff sau cacealma. Şi în acest caz bugetul te ajută, pentru că o asemenea acţiune se face numai dacă anunţi o sumă mare, care să sperie ceilalţi jucători.

 Să mergi la cacealma pe o sumă mică înseamnă încă de la început că ceilalţi ştiu că ai în mână o carte slabă şi te vor sancţiona prompt. Valorifică întotdeauna şansele de reuşită dar coroborează-le întotdeauna cu bugetul de joc. În final reţine că o carte mare nu aduce întotdeauna câştigul scontat în timp ce o carte mică poate face acest lucru. Depinde doar de contextul în care te găseşti în joc şi dacă vei ştii să îţi valorifici corect şansele, vei avea parte întotdeauna de câştigul dorit.

Alegeţi competiţia

Alegerea turneelor de poker este cea mai bună alegere pe care o poţi face. Calitatea de client îţi permite participarea fără costuri la aceste competiţii, unde premiile puse în joc sunt fantastice. Nu da curs însă la toate competiţiile care ţi se par apetisante, informează-te întotdeauna asupra condiţiilor de joc pe care acestea le impun.

Te poţi trezi într-o competiţie unde miza minimă să fie atât de mare încât nu ţi-o poţi permite, sau la o masă de joc unde sunt prezente nume de marcă în jocul de poker. Ai posibilitatea să faci o selecţie, aşa că nu o trata cu uşurinţă. Informează-te care sunt jucătorii care participă, ce mize se utilizează şi formatul jocului pentru că este posibil ca acesta să se desfăşoare în viteză şi să nu îţi dea timp de gândire suficient.

Concluzie

Jocul de poker este prezent fără discuţie pe toate platformele online. Indiferent de numele unei platforme, posibilitatea de a accesa acest joc este oferită fără restricţii jucătorilor care sunt pasionaţi de acest joc. Dacă eşti fan poker şi vrei să fi profitabil, nu ai nevoie decât de câteva sfaturi pe care va trebui să le aplici, învaţă regulile jocului, cântăreşte-ţi bine şansele de a câştiga şi alege întotdeauna competiţia!