Great news – un implant dentar iti va usura mult stilul de viata! Iata cum

implant dentar

Te-ai saturat de proteza mobila sau de aspectul inestetic al unei danturi incomplete? Consecintele pierderii dintilor iti dau batai de cap, iar stilul tau de viata este afectat? Great news: un implant dentar iti poate restabili starea de bine, din toate punctele de vedere! Nu va mai trebui sa renunti la alimentele preferate si nu iti vei mai ascunde zambetul de fericire niciodata. Iata cum iti poate ridica gradul de confort un tratament cu implanturi!

Refacerea esteticii dentare si faciale

Odata cu pierderea dintilor, prima afectata este osatura. In timp, osul in care a fost inserata radacina dintelui se resoarbe, ducand la deformari faciale si la un aspect imbatranit. De asemenea, in cazul dintilor frontali sau al premolarilor, lipsa unui dinte este foarte vizibila si deranjanta pentru pacient.

Inserarea unui implant dentar poate preveni toate aceste neplaceri, mentinand in stare optima calitatea maxilarului superior sau inferior si pastrand aspectul tonic al fetei. In plus, cu sistemul de ultima generatie Fast and Fixed ai posibilitatea de a inlocui dintii lipsa in numai 24 de ore. Cea mai rapida metoda de refacere a danturii este solutia pentru toti pacientii care isi doresc dinti ficsi imediat dupa inserarea implanturilor. Astfel, perioada de osteointegrare nu mai atrage atentia celor din jur prin lipsa coroanei dentare, lucrarea care inlocuieste dintele lipsa aratand exceptional.

implant dentar

Increderea in sine atinge noi cote, viata sociala ia un nou start

Pe langa schimbarile sesizate la nivelul fetei, se mai instaleaza si o serie de schimbari de comportament ale pacientului. Acesta rade mai rar, simtindu-se complexat, evita intalnirile la care este invitat, isi pierde increderea de sine si are tendinta de a se retrage din anturajele sale.

Daca te regasesti in aceste situatii, atunci nu mai amana inserarea unui implant dentar si da un nou start vietii tale pe toate planurile. Coroanele pe implant refac in mod fidel aspectul dintilor si al zambetului, obtinandu-se, deseori, chiar o estetica mai buna decat cea a dintelui cazut sau extras. Mai mult decat atat, in ultimii ani, costurile implanturilor au scazut, oferind posibilitatea tuturor pacientilor sa beneficieze de aceste dispozitive salvatoare.

Unda verde la preparatele preferate

Problemele estetice nu sunt singurele care stau in calea fericirii unui pacient care si-a pierdut unul sau mai multi dinti, ci si problemele de masticatie. In general, atunci cand lipsesc dinti pe o parte a arcadei, pacientul are tendinta de a mesteca preponderent in partea opusa, ceea ce afecteaza articulatia temporo-mandibulara (care uneste mandibula cu baza craniului). O situatie similara este si atunci cand se folosesc mai mult dintii din fata, care cedeaza in timp din cauza fortelor masticatorii mari exercitate.

Inlocuirea rapida a dintilor lipsa are beneficiul de a evita deplasarea dintilor vecini si de a reechilibra regimul de forte masticatorii. Inserarea unui implant dentar te va ajuta sa te bucuri din nou de alimentele si preparatele preferate, impiedicand destabilizarea danturii. 

Solutia perfecta pentru a scapa de proteza mobila

Daca esti purtator de proteza dentara, cu siguranta, cunosti foarte bine neplacerile provocate de acest dispozitiv. Instabilitatea danturii, vorbirea greoaie, gustul diminuat din cauza acoperirii cerului gurii sunt cateva dintre dezavantajele protezei clasice. Tratamentul cu implanturi iti poate oferi atat posibilitatea de a avea dinti noi, cat si de a fixa proteza, in cazul in care alegi aceasta varianta.

Apeleaza la calitatile unui implant dentar pentru a-ti recapata increderea in tine si pentru a participa din nou, cu toata lejeritatea, la evenimentele la care vei primi invitatie.