Godină, după crimele de la Onești: Unii visează sniper și rapel din elicopter, anul trecut am tras în poligon de patru ori

Marian Godină FOTO: Pagina personală de Facebook
Marian Godină. FOTO: Pagina personală de Facebook

Polițistul Marian Godină, angajat în trupele speciale, a intervenit în scandalul intervenției oamenilor legii în criza ostaticilor din Onești, care au fost uciși.

„Anul trecut, ca poliţist la SAS, am tras în poligon de patru ori. De patru ori într-un an, aţi citit bine. Şi aş zice că au fost doar trei, dar pentru că nu-mi amintesc exact şi nu vreau să mint, zic patru, deşi înclin spre trei. Iar unii visează sniperi pe blocuri şi rapel din elicopter…”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

O luare de ostatici într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, s-a încheiat tragic luni seară. Gheorghe Moroşan, de 68 de ani, a sechestrat doi muncitori care renovau locuinţa. A sunat la 112 şi a ameninţat că îi omoară. Însă nu era prima oară când ameninţa. Iar Poliţia nu a făcut absolut nimic ca să-l oprească.

Gheorghe Moroşan a fost şofer pe TIR şi are un cazier consistent, dar acest lucru a fost neglijat de poliţişti în timpul acţiunii de luni. Concret, el nu se află la prima abatere de la lege şi apare înregistrat cu patru condamnări. Prima a fost în anul 1987, de 3 ani şi 6 luni, pentru furt calificat. Tot pentru aceeaşi infracţiune a primit 1 an şi 6 luni de puşcărie în 1991.

În 2003, a primit o condamnare de 6 luni pentru o infracţiune de vătămare corporală gravă. În fine, şapte ani mai târziu, în 2010, a fost condamnat în Italia, cu 28 de zile de închisoare, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi a drogurilor.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.