GastroPan 2022 – „evenimentul anului pentru sectoarele de panificație, cofetărie, gelaterie și HoReCa”

Foto: gastropan.ro
Foto: gastropan.ro

Cea de-a XIII-a ediție a GastroPan se va desfășura la Brașov, în perioada 3-5 aprilie, la centrul Lux Divina. La eveniment vor participa specialiști și antreprenori din panificație, cofetărie și HoReCa, furnizori de echipamente, ingrediente și tehnologii, precum și profesioniști autohtoni din domeniu.

Expoziția, care se autopromovează drept „evenimentul anului pentru sectoarele de panificație, cofetărie, gelaterie și HoReCa”, își propune să lanseze noutățile, tendințele și inovațiile tehnologice din domeniul de profil. La standurile expoziționale vor fi prezenți cei mai importanți producători și distribuitori de echipamente, ingrediente și materii prime, accesorii, ambalaje, tehnologii și soluții IT.

În cadrul evenimentului se vor desfășura și concursurile GastroPan, renumite pentru acordarea premiilor Pâinea Anului și Tortul Anului, dar și demonstrații live sau oferte și promoții ale furnizorilor pentru industria de panificație, cofetărie, HoReCa, gastronomie, paste făinoase, cafea, gelaterie, ciocolaterie și morărit.

Persoanele interesate de rezervarea unui stand își pot transmite intenția de înscriere la adresa de e-mail info@gastropan.ro.

Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.