A fost creat biroul ideal, care se poate muta la mare sau la munte

Kantoorkaravaan/FOTO: Erik Lindvall
Kantoorkaravaan/FOTO: Erik Lindvall

Birourile clasice din marile clădiri ale orașelor nu sunt întotdeauna niște locuri care să-ți aducă inspirație în munca ta. Este ideea de la care a plecat o echipă de designeri olandezi – The Tipping Point Foundation.

Aceștia au gândit un micro-birou mobil care poate fi amplasat oriunde dorești în natură. Biroul KantoorKaravaan, care este o foarte mică rulotă, are toate utilitățile necesare pentru a lucra în condiții normale oriunde dorești.

Energia electrică provine de la niște panouri solare care sunt montate pe biroul mobil. De asemenea, există chiar și un router sau un loc pentru espressor. La masa de lucru, înăuntru, încap până la trei persoane.

Primul birou KantoorKaravaan s-a plimbat prin mai multe locuri din Olanda și urmează ca și alte modele asemănătoare să fie văzute în Suedia, Grecia, Spania sau Statele Unite.

Desginerii spun că până acum s-au interesat de KantoorKaravaan oameni care lucrează în industria creativă, antreprenori și mai multe persoane care activează în lumea afacerilor.

Despre preț spun că acesta este foarte „flexibil”, iar birourile se pot realiza în funcție de bugetul de care dispun cei care vor să achiziționeze un KantoorKaravaan.

Kantoorkaravaan/FOTO: Erik Lindvall
Kantoorkaravaan/FOTO: Erik Lindvall
Kantoorkaravaan/FOTO: Erik Lindvall
Kantoorkaravaan/FOTO: Erik Lindvall

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreaNews: 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.