Florin Iordache e noul președinte al vânătorilor și pescarilor din România

Florin Iordache
Florin Iordache. Foto: gov.ro

Florin Iordache a fost numit în funcția de președinte al Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România – AGVPS.

Potrivit Agrointel.ro, Florin Iordache – fost ministru al Justiției – a ocupat, până de curând, funcția de vicepreședinte al asociației al cărei lider de facto este directorul executiv Mugurel Constantin Drăgănescu.

”Funcția de președinte al AGVPS, în locul fostului președinte, Neculai Șelaru, va fi ocupată de domnul deputat, Florin Iordache, iar pe funcția de director executiv a fost reconfirmat subsemnatul, cu un vot covârșitor, adică Mugurel Constantin Drăgănescu”, a declarat acesta pentru sursa citată.

Florin Iordache, unul dintre principalii promotori ale schimbărilor legislative controversate făcute în ”epoca Dragnea”, va ocupa funcția de președinte al vânătorilor și pescarilor din România doar până în 2022, când vor avea loc alegeri ordinare pentru un mandat complet, de cinci ani.

Iordache, care este deputat din anul 2000, a fost președinte al Camerei Deputaților, de la tribuna căreia le-a arătat degetul mijlociu colegilor din opoziție.

Politicianul născut la Caracal în urmă cu 59 de ani a inițiat numeroase proiecte de lege menite să slăbească justiția, susținând, printre altele, și faimoasa Ordonanță 13, privind amnistia și grațierea.