Fiul unuia dintre răniții în explozia de la Crevedia: „Sper să nu rămân fără tată. Asta îmi doresc, atât”

crevedia
Foto: Captură video Digi 24

Fiul unuia dintre bărbații răniți în explozia de la Crevedia s-a întors în țară. El a declarat în fața presei că tot ce își dorește este să nu rămână fără tată.

„Aseară am venit din Anglia, pentru că eu lucrez în afară de mulți ani. De mulți ani de zile nu am mai stat acasă. Și aseară, când am văzut ce s-a întâmplat, a trebuit să vin să văd ce se întâmplă, pentru că e o cauză extrem de critică.

Casa e mai puțin importantă, am spus sper să nu rămân fără tată. Asta îmi doresc, atât. În momentul de față sper să trăiască.

Deocamdată nu m-a contactat nimeni. Nu știu dacă e posibil azi să iau legătura cu domnul primar. Aș dori foarte mult să stau de vorbă cu dânsul, măcar 5 minute”, a declarat tânărul pentru postul de televiziune Digi 24.

Două persoane – 2 soți ce locuiau într-o casă din Crevedia – au murit în urma exploziei de la stația ilegală de GPL. Cei 2 locuiau în apropierea stației. Soțul a făcut infarct miocardic în momentul în care a văzut cât de grav era rănită soția lui, care suferit arsuri pe 99% din suprafața corpului.

Din păcate, nu a putut fi salvat. Soția sa a murit la spital a doua zi.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.