Firea: De Sfântul Dimitrie Basarabov mi-am preluat biroul de viitor senator

FOTO: Gabriela Firea/Facebook
FOTO: Gabriela Firea/Facebook

Primarul încă în exercițiu al Capitalei, Gabriela Firea, transmite că își dorește alegeri parlamentare pe 6 decembrie, contrar opiniilor celorlalți lideri PSD, care vor o amânare până în primăvară. De asemenea, Firea a postat pe pagina sa de Facebook o poză și un mesaj în care spune că și-a preluat deja biroul de viitor senator de București.

„Nu contează ce functii ocupam, ci doar ceea ce facem concret pentru semeni. De Sfântul Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Capitalei, mi-am preluat biroul de viitor senator de Bucuresti, prin votul oamenilor dragi, carora le multumesc anticipat”, a scris primarul încă în exercițiu.

Miercuri dimineață, Firea a postat un nou mesaj în care pledează pentru alegeri parlamentare, în contradicție cu ceilalți lideri ai PSd, care au susținut amânarea alegerilor.

„Mă întreabă prieteni și cunoscuți ce rost mai are să meargă la vot pentru alegerile parlamentare, dacă la locale a văzut o țară întreagă ce s-a întâmplat și nimeni nu a luat vreo măsură. Răspunsul este simplu: tocmai de aceea! Pentru că nu pot ei fura cât putem noi munci și vota!

În plus, votul este singura soluție pentru a scăpa de miniștri incompetenți și inumani precum Cîțu, Tătaru, Anisie, Violeta Bau Alexandru etc. Cei care, prin măsurile luate, sfidându-i pe români, au compromis economia, sănătatea, educația, protecția socială.

Ei ne dovedesc zi de zi, prin deciziile eronate luate, că se poate mai rău azi decât ieri și mâine față de azi.

Iar Orban patronează vesel-inconștient tot acest sistem guvernamental putred.

Scopul parlamentarelor este un nou guvern. Un guvern care să fie format din oameni competenți, responsabili, cu grijă față de salariați, dar și pentru investitorii care creează locuri de muncă.

Acum, sfidarea conducătorilor față de români e maximă, pentru că s-a strâns toată puterea într-o singură „mânā” politică – președinte, premier, miniștri, instituții reprezentative. Un adevărat pericol pentru democrație!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Nu conteaza ce functii ocupam, ci doar ceea ce facem concret pentru semeni. De Sfantul Dimitrie Basarabov, ocrotitorul…

Posted by Gabriela Firea on Tuesday, October 27, 2020

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.