Festivalul de Teatru Independent Undercloud 2012 începe din 3 septembrie

Festivalul_de_Teatru_Independent_Undercloud_2012

Festivalul de Teatru Independent Undercloud 2012 se va desfășura în perioada 3 – 13 septembrie 2012, la Clubul Țăranului de la Muzeul Țăranului Român.

Festivalul de Teatru Independent Undercloud 2012 este cea de-a V-a ediție. Cu ocazia Festivalului de Teatru Independent Undercloud 2012 vor fi puse în scenă 21 de spectacole, cele mai bune producții din stagiunea prezentă a teatrelor independente din București, începând cu orele 19:00 sau 21:00.

Ediția 2012 a Festivalului de Teatru Independent Undercloud este prima ediție – concurs. Președintele onorific al Festivalului de Teatru Independent Undercloud 2012 este regizorul Andrei Șerban.

Juriul Festivalului de Teatru Independent Undercloud 2012 este format din George Ivașcu (actor și directorul Teatrului Metropolis), Coca Bleoș (actriță) și Monica Andronescu (redactor-șef al revistei “Yorick”).

Program Festivalul de Teatru Independent Undercloud 2012

La Festivalul de Teatru Independent Undercloud 2012 au fost selectate spectacolele: “Dragonul de aur” (Premiul Juriului în Gala Absolvenților U.N.A.T.C. ”I.L.Caragiale”), “Mă mut la mama”, “Refuz să cresc”, “Aplauze pentru Lena”, “Magicway”, “XXL”, “Eu și Cristina”, “Dumnezeul de a doua zi”, “Chutney”, “Forma Lucrurilor”, ”Jocuri în curtea din spate”, ”Fata din curcubeu”, ”Three O’Clock”, ”Noi4”, ”Bărbații sunt de pe Marte. Femeile sunt de pe Venus”, “O piesă deșănțată”,”Monoloagele vecinului”, ”Trei femei înalte”, ”Actrița”, ”7 Blesteme”.

Programul complet al Festivalului de Teatru Independent Undercloud 2012 îl găsești aici.

La Festivalul de Teatru Independent Undercloud 2012 participă Teatrul Act, Unteatru, Asociația Chatarsis, Garsoniera de Cultură, Ture T, Mașina de vise, Godot Cafe Teatru, Teatrul La Masa, Teatrul nu e o cladire, Compania de Teatru D’AYA.

“Festivalul e inspirat din viața oamenilor de azi și îi inspiră pe oamenii de azi. Fără decor împopoțonat și fără brizbrizuri inutile. Zice direct ce crede. E lipsit de pretenții “de etichetă”. Le vorbește oamenilor pe limba lor, direct către minte și suflet. E uman, fără artificii, fără recuzită excesivă. Emoția este transmisă de oamenii care îl fac și te convinge să te simți ACOLO, implicat”, se arată în comunicatul de presă al organizatorilor.

Bilete la Festivalul de Teatru Independent Undercloud 2012

Biletele se găsesc zilnic la Muzeul Țăranului Român (Info Point Undercloud), între 14.00 și 21.00 sau online pe www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Informații și rezervări bilete: 0727.100.856 sau festival.undercloud@daya.ro.

Directorul Festivalului de Teatru Independent Undercloud 2012: Chris Simion, regizor și scriitor
Director executiv: Carla Teaha, PR
Director de program: Marius Zarafescu, teatrolog

Producători: Compania de Teatru D’ AYA și Carla – Maria & Friends