Femeia care s-a filmat în timp ce își bătea copilul a fost reținută

FOTO: Captură Facebook
FOTO: Captură Facebook

O femeie care s-a filmat în timp ce își bătea și tortura copilul a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii din Capitală.

Aceasta este acuzată de rele tratamente aplicate minorului.„Femeia bănuită de săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului a fost reținută pentru 24 de ore. Cercetările continuă”, a transmis luni seara Poliția Capitalei.

Polițiștii s-au autosesizat după ce a apărut un filmuleț în care o femeie își torturează copilul într-un apartament din cartierul bucureștean Giulești.

Imaginile au fost postate pe Facebook de o tânără care a spus că aceasta locuiește în Giulești și își filmează copilul în timp ce îl bate, pentru a transmite imaginile unui bărbat cu care ar avea o relație.

Din câte se pare, femeia își bate și torturează copilul pentru că ar fi ieșit afară, pentru că și-a dorit să se joace. De asemenea, femeia a mai căutat și alte motive pentru a-și lovi copilul.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.