Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia, designer la „Visuri la cheie”, a fost reținută

FOTO: Captură Știrile Pro TV
FOTO: Captură Știrile Pro TV

Femeia care a lovit-o în față pe Cristina Joia, designer care face parte din echipa emisiunii „Visuri la cheia”, de la Pro TV, a fost reținută de oamenii legii, marți dimineață, după ce în cursul nopții a fost dusă la audieri. Aceasta spune că a agresat-o pe Cristina Joia pentru că ar fi înjurat-o și i-ar fi rupt ștergătorul mașinii.

Potrivit Știrile Pro TV, cea acuzată de agresiune are 34 de ani. Va fi acuzată de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută. Cristina Joia a întrebat o șoferiță de ce a parcat neregulamentar și a blocat intrarea într-un magazin. Șoferița a început să o înjure și câteva momente mai târziu, a intrat în magazin, a lovit-o violent și apoi a dispărut.

„Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn, nu ar fi fost atât de grav. Sunt practic tăiată şi oasele din interior secţionate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie.

Acum îmi e teamă, mă gândesc că o să merg pe stradă şi o să afle că…. am început să fim conduşi de clanuri de interlopi şi să îţi fie frică pentru să iei poziţie în ceva ce crezi. Nu mi se pare normal să nu mai mergi doi metri şi să parchezi regulamentar”, a povestit Cristina Joia, pentru Știrile Pro TV.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.