FCSB se întărește: L-a readus pe Raul Rusescu

Raul Rusescu a mai trecut de două ori în carieră pe la FCSB. Foto: FCSB / Facebook

Raul Rusescu va purta din nou tricoul roș-albastru, semnând un contract valabil pe doi ani cu vice-campioana României.

La doar o zi după ce a marcat de patru ori în poarta formației Poli Iași, FCSB a transferat un atacant cu experiență. Raul Rusescu are 30 de ani și va purta tricoul cu numărul 24 la FCSB.

Este a treia aventură a lui Raul Rusescu la trupa patronată de Gigi Becali, după cele din 2011-2013, respectiv 2014-2015.

Golurile marcate de Raul Rusescu au ajutat-o pe FCSB să câștige două titluri de campioană a României, Cupa României și Cupa Ligii. Rusescu a fost cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul 2012-2013, performanță care i-a adus un transfer la puternica formație spaniolă FC Sevilla.

Fotbalistul din Râmnicu Vâlcea nu a reușit să își facă loc în echipa din Primera Division, fiind împrumutat la Braga și la FCSB, înainte de a fi cedat turcilor de la Osmanlispor. În trei sezoane petrecute în Turcia, Rusescu a jucat 65 de meciuri și a marcat 17 goluri.

Rusescu: 54 de goluri în 123 de meciuri pentru FCSB

În tricoul roș-albastru, Rusescu are un procentaj mult mai bun, punctând de 54 de ori în 123 de partide.

„Mă bucur foarte mult că în sfârşit lucrurile s-au rezolvat. Mai bine mai târziu decât niciodată! Aştept cu nerăbdare să redebutez în echipa la care mi-am dorit mereu să joc. Sunt nerăbdător, încrezător şi sper să ajut cât mai mult şi, mai ales, cât mai bine, la îndeplinirea obiectivelor echipei din acest sezon. De asemenea, abia aştept să evoluez din nou în faţa suporterilor noştri, care au fost mereu extraordinari”, a declarat fotbalistul care a jucat de 10 ori pentru naționala României, pentru care a marcat un singur gol.

Rusescu poate debuta în acest sezon pentru FCSB în partida de joi, din Croația, cu Hajduk Split, în turul trei preliminar al Ligii Europa.