Faza zilei. Gestul minunat al căpitanului de la PSG

Fundaşul brazilian Thiago Silva i-a oferit bluza sa unui puşti care tremura de frig înaintea meciului de aseară dintre Olympique Lyon şi PSG.

Băiţelul care l-a însoţit pe Thiago Silva, căpitanul parizienilor, pe teren era foarte înfrigurat, iar brazilianul a încercat să îl încălzească de mai multe ori. După strângerile de mâini de la începutul meciului, fundaşul în vârstă de 30 de ani l-a îmbrăcat pe copil cu bluza sa, un gest care a atras zâmbete atât pe teren, cât şi în tribune.

În ciuda frigului, partida a fost una foarte încinsă. Liderul Olypique Lyon a deschis scorul prin Clinton Njie, după o jumătate de oră de joc. Paris Saint-Germain, campioana în exerciţiu, a căutat cu insistenţă golul egalizator, însă s-a lovit mereu de extraordinarul portar Anthony Lopes.

Portughezul a apărat chiar şi un penalty, însă arbitrul a decis repetarea loviturii, iar Zlatan Ibrahimovic n-a mai greşit, stabilind scorul final: 1-1.

Lyon se menţine pe primul loc în Ligue 1 după 24 de etape, cu 50 de puncte, cu două în plus faţă de urmăritoarele Olympique Marseille (n.r. – ţinută pe loc de Rennes, scor 1-1) şi PSG.